OVER ONS

 Design Object is een webshop waar je de mooiste, hipste en hedendaagse prints kunt vinden, die passen in elk interieur of kamer. Ben je op zoek naar mooie wanddecoraties? Wil je met een mooie print je woon-, studeer- of slaapkamer restylen?  Dan ben je bij Design Object aan het goede adres. Wil je voor het nieuwe seizoen, feestdag of maand een nieuwe kleur of accent toevoegen aan je woning? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Ook dan heeft Design Object de mooiste producten. 

Onze unieke designs

De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan die bij elk interieur passen. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen.

De prints van Design Object zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten zijn verschillend per print en variëren tussen de grootste maat van 140×200 cm en de kleinste maat van 20×30 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Design Object heeft een groot aanbod van prints. Met uiteenlopende collecties en een assortimenten van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur. Bekijk nu onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints van onze uitlopende collecties.

Over Design Object

Design Object is de webshop met een breed assortiment aan prints passend bij elke ruimte en interieur! Met uiteenlopende designs, kleuren, stijlen en formaten is er voor elk interieur en elke gelegenheid een geschikte print. Design Object werkt samen met verschillende designers en vormgevers uit Rotterdam, die elk hun eigen expertise en specialiteit hebben. Dit is goed terug te zien in de verschillende kunstwerken die zij hebben vervaardigd.

In de collectie van Design Object vind je uiteenlopende onderwerpen met hedendaagse thema’s, bekende kunstvormen en stijlen en actualiteiten. Zo zijn er abstracte prints, grafische prints, prints met architectuur als thema, of spiritualiteit. Zo is er voor ieder iets te vinden. De prints van Design Object zijn te verkrijgen in verschillende formaten en materialen.

Tevreden Klanten

"Een toffe illustratie van mijn geboortestad besteld. Ik ben er blij mee!"

LENNY

CITY ILLUSTRATIONS – ROTTERDAM

"Voor het eerst iets besteld via Designobject! Geweldige site en toffe designs!"

MELANIE

NAKED NATURE – FIRE LADY

"Erg blij met deze eyecatcher in mijn nieuwe huis, hier kan je echt niet omheen"

BART S.

NAKED NATURE – WATER LADY

"Heel erg blij met dit mooie kunstwerk. Ik heb deze op Plexiglas besteld. De kleuren komen heel mooi uit!"

REGGIE

WATERCOLOR CITIES – AMSTERDAM

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!