INSPIRATIE

Op zoek naar inspiratie voor je interieur? Bij Design Object geloven we in de kracht van inspiratie om jouw interieur tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar subtiele accenten of statementstukken, onze collecties bieden een schat aan mogelijkheden om jouw persoonlijke stijl te versterken. Laat je inspireren door onze collectie van verschillende prints en ontdek hoe je jouw ruimtes kunt transformeren naar jouw eigen smaak!

Is jouw interieurstijl minimalistisch? Hou je van eenvoudige lijnen en geometrische vormen? Dan is de collectie City Illustrations van Design Object misschien iets voor jou! Deze City Illustration prints passen perfect bij een minimalistisch interieur vanwege de eenvoudige en strakke ontwerpen, neutrale kleurenpaletten en de focus op ruimtelijkheid en licht. De illustraties in deze collectie kunnen worden aangepast aan verschillende interieurstijlen en ruimtes. Of het nu gaat om een slaapkamer, woonkamer of thuiskantoor, de City Illustrations voegen een vleugje stijl toe zonder afbreuk te doen aan de minimalistische esthetiek van de ruimte.

Wanneer je ‘industrieel interieur’ hoort, waar denk je dan aan? Een stoere uitstraling natuurlijk! De grafische prints uit de Booze and Smoke Collectie van Design Object past perfect bij een industrieel interieur vanwege de stoere en robuuste uitstraling die naadloos past bij de ruwe esthetiek van een industrieel interieur. Daarnaast kenmerken industriële interieurs zich vaak door het gebruik van ruwe, onbewerkte materialen zoals metaal. Nu zijn de items uit de collectie niet gemaakt van dit soort materialen, maar is het wel mogelijk om de prints op aluminium te printen om hetzelfde effect te creëren dat zo goed bij deze interieurstijl past. Deze stoere prints van alcoholflessen voegen contrast en karakter toe aan de ruimte, wat jouw industriële interieur naar een nieuw niveau zal brengen.

De Animal Quotes Collectie van Design Object past perfect bij een Scandinavisch interieur vanwege verschillende redenen. Allereerst omarmen Scandinavische interieurs natuurlijke elementen, en de dierlijke motieven in deze collectie brengen de natuur op een subtiele manier naar binnen. Ondanks de minimalistische benadering van Scandinavisch design, wordt er vaak ruimte gelaten voor speelse accenten. De Animal collectie bestaat uit verschillende beelden van dieren met een passende quote in verschillende lettertypes. Van de leeuw tot olifant en kat en uil, deze collectie bestaat uit close-ups van meerdere dieren samen met diverse inspirerende quotes/spreuken wat een vleugje speelsheid toevoegt aan de ruimte.

Hou je van alles botanisch en vul je jouw omgeving graag met planten en bloemen? Bij een botanisch interieur draait het om het brengen van de natuur naar binnen. De Plant & Body Collectie van Design Object draagt hieraan bij door natuurlijke elementen zoals planten en bloemen te versmelten met organische vrouwelijke vormen. Dit creëert een rustgevende en uitnodigende sfeer. Deze collectie benadrukt de relatie tussen planten en het menselijk lichaam, wat perfect past bij het thema van een botanisch interieur. 

In een modern interieur creëert het gebruik van natuurlijke elementen vaak een interessant contrast met de strakke en minimalistische aspecten van de ruimte. Dit contrast kan visueel boeiend zijn en de ruimte meer diepte geven. De "Naked Nature" collectie kan dit contrast versterken door de organische vormen van het vrouwelijk figuur en de texturen van de elementenen te combineren met de strakke lijnen van moderne meubels en accessoires. Met zijn tijdloze esthetiek voegt de collectie een vleugje natuurlijke elegantie toe aan een modern interieur, dat zowel uitnodigend als intrigerend is.

Is jouw stijl meer eclectisch en houd jij van een mix van verschillende kunststijlen, van abstract tot figuratief? Dan is de Zodiac Collectie iets voor jou! Deze collectie biedt namelijk een breed scala aan ontwerpen die een vleugje mystiek en persoonlijkheid toevoegen aan je interieur. Of je nu kiest voor een print van alleen je eigen sterrenbeeld, of meerdere prints van verschillende sterrenbeelden om een opvallende galerie wand te creëren, deze collectie zal zeker een persoonlijk en uniek tintje geven aan jouw omgeving.

Ongeacht je interieurstijl, kunst kan een krachtige manier zijn om je persoonlijkheid en smaak tot uiting te brengen in je huis. Ontdek onze diverse collecties met unieke designs en kies kunstwerken die je inspireren en een harmonieus geheel vormen met de rest van je interieur!

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!