INSPIRATIE

Op zoek naar inspiratie voor je interieur? Bij Design Object geloven we in de kracht van inspiratie om jouw interieur tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar subtiele accenten of statementstukken, onze collecties bieden een schat aan mogelijkheden om jouw persoonlijke stijl te versterken. Laat je inspireren door onze collectie van verschillende prints en ontdek hoe je jouw ruimtes kunt transformeren naar jouw eigen smaak! 

Kies je interieur stijl

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!