INSPIRATIE VOOR MODERNE INTERIEURS

 

In een modern interieur creëert het gebruik van natuurlijke elementen vaak een interessant contrast met de strakke en minimalistische aspecten van de ruimte. Dit contrast kan visueel boeiend zijn en de ruimte meer diepte geven. De Naked Nature Collectie kan dit contrast versterken door de organische vormen van het vrouwelijk figuur en de texturen van de elementen te combineren met de strakke lijnen van moderne meubels en accessoires. Met zijn tijdloze esthetiek voegt de collectie een vleugje natuurlijke elegantie toe aan een modern interieur, dat zowel uitnodigend als intrigerend is.

Trends

Binnen de moderne interieurstijl zijn er verschillende trends die in de afgelopen jaren populair zijn geworden en nu nog steeds veel voorkomen. Minimalisme en eenvoudig kleurgebruik zijn nog altijd de norm in deze stijl, maar er is nu ook een sterkere focus op het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout voor meubels en vloeren, marmer en andere natuurstenen voor werkbladen en decoratieve elementen, en metaal-accenten in meubels en verlichting.

Er zijn ook verschillende decoratietrends die opvallen zoals grote kunstwerken en statement pieces en eclectische en symmetrische galerijmuren.

kunst inspiratie voor modern interieur

design object tips voor kunst modern interieur

AANBEVOLEN COLLECTIE

Naked nature collectie van design object


Naked Nature

BEKIJK ALLE COLLECTIES

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!