INSPIRATIE VOOR BOTANISCHE INTERIEURS

 

Hou je van alles botanisch en vul je jouw omgeving graag met planten en bloemen? Bij een botanisch interieur draait het om het brengen van de natuur naar binnen. De Plant & Body Collectie van Design Object draagt hieraan bij door natuurlijke elementen zoals planten en bloemen te versmelten met organische vrouwelijke vormen. Dit creëert een rustgevende en uitnodigende sfeer. Deze collectie benadrukt de relatie tussen planten en het menselijk lichaam, wat perfect past bij het thema van een botanisch interieur. 

Trends

In een botanisch interieur komen vaak donkere kleuren naar voren, gecombineerd met creme wit en verschillende tinten groen. Naast een overvloed aan planten is het veelal minimalistisch aangekleed en kan het elementen hebben van een Scandinavisch of een industrieel interieur, zoals de meubels. Hoewel een botanisch interieur goed te combineren is met deze twee interieurstijlen, heeft een traditioneel botanisch interieur meer invloeden van een Scandinavisch interieur. Wanneer je de botanische stijl met industrieel combineert, kom je uit bij de woonstijl urban jungle, wat een meer stoere en vintage esthetiek creëert.

Kwa decoratie zijn posters een van de grote trends binnen deze woonstijl. Denk hierbij aan posters of prints met bomen, planten of bloemen. Dit soort designs passen perfect in een botanische inrichting, met zowel Scandinavische als industriële invloeden, en benadrukken de ultieme, botanische sfeer.

botanisch interieur kunst inspiratie

inspiratie voor een botanisch interieur

AANBEVOLEN COLLECTIE

ontdek plant & body voor een botanisch interieur


Plant & Body

BEKIJK ALLE COLLECTIES

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!