INSPIRATIE VOOR INDUSTRIËLE INTERIEURS

 

Wanneer je ‘industrieel interieur’ hoort, waar denk je dan aan? Een stoere uitstraling natuurlijk! De grafische prints uit de Booze and Smoke Collectie en de Naked Nature Collectie van Design Object passen perfect bij een industrieel interieur vanwege de stoere en robuuste uitstraling die naadloos past bij de ruwe esthetiek van een industrieel interieur. Daarnaast kenmerken industriële interieurs zich vaak door het gebruik van ruwe, onbewerkte materialen zoals metaal of glas. Nu zijn de items uit de collectie niet gemaakt van dit soort materialen, maar is het wel mogelijk om de prints op aluminium of plexiglas te printen om hetzelfde effect te creëren dat zo goed bij deze interieurstijl past. Deze stoere prints van alcoholflessen en vrouwelijke lichamen in combinatie met natuurlijke elementen voegen contrast en karakter toe aan de ruimte, wat jouw industriële interieur naar een nieuw niveau zal brengen.

Trends

Binnen de industriële interieurstijl zien we een opkomst van grote, statement stukken als essentiële elementen om de ruimte karakter en een verfijnde en persoonlijke touch te geven. Denk hierbij aan abstracte designs met gedurfde kleuren als focal points om een gevoel van drama en expressie in de ruimte te brengen. Ook zien we een trend van eclectische galerijmuren met verschillende kunstwerken zoals schilderijen, prints en fotografie, om een levendige en persoonlijke collage te creëren.

Door gebruik van verschillende stijlen, formaten en materialen, ontstaat er een boeiende visuele dynamiek die de industriële ruimte verrijkt. Deze trends laten zien dat kunst een steeds prominentere rol speelt in industriële interieurs, waarbij het het niet alleen dient als een decoratief element, maar ook als een expressie van persoonlijkheid en creativiteit.

inspiratie voor industrieel interieur

kunst en decoratie tips voor een industrieel interieur

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!