PAND ILLUSTRATIE

Woon jij in een opvallende woning, een pand met een speciaal bestemmingsplan of interessante geschiedenis? Of woon je in een architectonische hoogstandje en heb je altijd al een mooie illustratie willen hebben van dit speciale gebouw? Dan zijn de Pand Illustraties van Design Object misschien iets voor jou!

Via de Pand Illustraties Collectie van Design Object kun je jouw eigen foto’s insturen van een woning of gebouw dat veel voor je betekent. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte illustratie van bijvoorbeeld je bedrijfspand? Dan is deze collectie helemaal geschikt!

Van kantoorpanden tot droomhuizen, bedrijven en gebouwen met een interessante historische geschiedenis; de geïllustreerde panden van Pand Illustratie Collectie zijn erg geschikt voor in huis, kantoor of winkel. Door het minimalistische kleurgebruik en de eenvoudige vormen past een handgemaakte illustratie in elk interieur! Ook is deze collectie perfect om cadeau te geven. 

Verkrijgbaar vanaf €950,-

Hoe werkt het?

1. Vul het formulier hieronder in.
Stuur een foto van goede kwaliteit mee.

2. Wij komen terug met een offerte en zodra er een aanbetaling is gedaan gaan onze designers aan de slag.

3. Na drie weken ontvang je de handgemaakte illustratie bij jou thuis!

Offerte aanvragen

Hoe werkt dit?

Omdat alle illustraties op maat gemaakt worden kunnen wij geen vaste prijs rekenen. Daarom vragen wij jou om het formulier in te vullen en een hoge kwaliteit foto mee te sturen.

De foto kun je uploaden via een externe host, om vervolgens de deelbare URL in het juiste veld te plakken in dit formulier. 

Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. 

Contactformulier