POP ART ILLUSTRATIE LATEN MAKEN

 

Heb je een mooie foto waar je graag een illustratie van zou willen laten maken? Mits goed vormgegeven, is een illustratie vaak een hele toffe aanvulling voor je wanddecoratie. Wil jij een foto van jezelf, van een bekende van je, je held, je huisdier of van wie dan ook op artistieke wijze vormgegeven aan je muur? Dan is een illustratie laten maken een goede optie!

Bij het maken van een illustratie is het de taak van de designer om met zeer weinig vormen en lijnen toch de meest karakteristieke uiterlijke kenmerken van mensen of dieren weer te geven. Hierdoor ontstaat er een soort minimalistische impressie van het onderwerp van het kunstwerk. Het kan een heel bijzonder gevoel geven naar zo’n, op het eerste oog, simplistische weergave van een stukje realiteit te kijken. Wat maakt dan het uiterlijk zo uniek, dat je met een paar lijnen, kleuren en vormen al zo duidelijk iemand kan herkennen? Welke details van jouw eigen gezicht zijn dan noodzakelijk om je te allen tijde te kunnen herkennen?

 

Bij Design Object zijn we groot fan van popart. Het werk van Andy Warhol en Roy Lichtenstein is een grote inspiratie voor ons en de manier waarop we illustraties vormgeven. Simpele lijnen, kleine stippen en grote kleurvakken. Het is deze schijnbare simpliciteit die ons juist aan het denken kan zetten over hetgeen wat we (denken te ) zien. De stijl die we hanteren om de foto’s die we krijgen van klanten tot illustratie om te toveren is dan ook sterk beïnvloed door popart. De felle kleuren kunnen precies iemands persoonlijkheid belichamen. Benieuwd hoe jij eruit ziet als popart model? Stuur dan hier een foto op!

Pop art laten maken door Design Object

Onze designers staan voor je klaar als je een trendy illustratie wil laten maken! We hebben ervaring met mensen, dieren en gebouwen, maar staan open voor andere verzoeken. De vreemdste verzoeken kunnen ons het meest gelukkig maken zelfs… Neem snel contact op, dan kunnen we de mogelijkheden met je bespreken!

Hoe werkt het?

1. Vul het formulier hieronder in.
Stuur een foto van goede kwaliteit mee.

2. Wij komen terug met een offerte en zodra er een aanbetaling is gedaan gaan onze designers aan de slag.

3. Na drie weken ontvang je de handgemaakte illustratie bij jou thuis!

Offerte aanvragen

Hoe werkt dit?

Omdat alle illustraties op maat gemaakt worden kunnen wij geen vaste prijs rekenen. Daarom vragen wij jou om het formulier in te vullen en een hoge kwaliteit foto mee te sturen.

De foto kun je uploaden via een externe host, om vervolgens de deelbare URL in het juiste veld te plakken in dit formulier. 

Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. 

Contactformulier

Tevreden Klanten

"Een toffe illustratie van mijn geboortestad besteld. Ik ben er blij mee!"

LENNY

CITY ILLUSTRATIONS – ROTTERDAM

"Voor het eerst iets besteld via Designobject! Geweldige site en toffe designs!"

MELANIE

NAKED NATURE – FIRE LADY

"Erg blij met deze eyecatcher in mijn nieuwe huis, hier kan je echt niet omheen"

BART S.

NAKED NATURE – WATER LADY

"Heel erg blij met dit mooie kunstwerk. Ik heb deze op Plexiglas besteld. De kleuren komen heel mooi uit!"

REGGIE

WATERCOLOR CITIES – AMSTERDAM

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!