DESIGN OP MAAT

Bij Design Object zitten we klaar om te ontwerpen wat jij nodig hebt! Zo zijn we gespecialiseerd in Pand Illustraties en Pop Art Illustraties van mensen, dieren of wat dan ook. De meest persoonlijke kunstwerken, ontzettend leuk voor aan je muur, als cadeautje of voor op de zaak. Laat ons snel weten wat je wilt, dan gaan we voor je aan de slag. We ontwerpen wat jij verzint!

Pop Art Illustratie

Ben je fan van Pop Art en heb je altijd al eens een levensgroot werk van jezelf, van iemand die je kent, een celebrity naar keuze, een huisdier of wat dan ook aan je muur willen hebben? Pop Art springt erg in het oog vanwege de felle kleuren en de grote kleurvakken. Omdat het een eigen foto is is het ook nog eens een erg persoonlijk werk, dat het ook erg goed zal doen als cadeau! Wij ontwerpen voor jou de gaafste pop art van een foto die je zelf aanlevert. Deze drukken we vervolgens op een materiaal naar keuze. Bel gerust als je vragen of ideeën hebt, of neem hier contact op!

 

 

 

 

Pop Art van Uma Thurman [Pulp Fiction]

Pand Illustratie

Heb je een mooi (of juist lelijk) pand dat je graag op een creatieve manier vormgegeven wil hebben? Wij maken graag illustraties van de panden die je graag wilt laten zien aan jouw muur, op je werk of als cadeau voor iemand anders. Of die je misschien vooral niet wil vergeten? Je oude huis of kantoor, of de kroeg waar je zo graag kwam? We kunnen elk pand voor je illustreren en afdrukken op een materiaalsoort naar keuze. Laat ons weten waar je graag een illustratie van zou willen laten maken en wij gaan voor je aan de slag!

 

 

Kijk snel verder naar de pagina’s over Pop Art en Pand Illustratie op maat en kijk wat we voor je kunnen betekenen. Ook voor andere verzoeken staat we open – vreemde verzoeken zien we als een uitdaging! Heb jij al ideeën voor aan de muur?

TEVREDEN KLANTEN

"We zijn blij dat de lege muur in de woonkamer eindelijk gevuld is met wat kleur. Erg origineel, niet van die standaard meuk."

Camy

City Illustrations

“Heel erg blij met dit mooie kunstwerk. Ik heb deze op Plexiglas besteld. De kleuren komen heel mooi uit!”

Reggie

Watercolor Cities – Amsterdam

‘’Deze print voor mijn dochter besteld, ze houdt van sterrenbeelden en is er superblij mee.”

Martine

Zodiac Signs – Scorpio

“Ik heb dit design op Plexiglas besteld. Het heeft een mooie luxe uitstraling. Hij was erg snel geleverd.”

Trijntje

Golden fruit – Cherries

"Een toffe illustratie van mijn geboortestad besteld. Ik ben er blij mee!"

Lenny

City Illustrations – Rotterdam

"Echt een statement piece voor in mijn huis. De kwaliteit en kleuren zien er top uit!"

Kayleigh

Watercolor Cities – Parijs

"Tof design en geleverd in erg goeie kwaliteit. Ik heb zelf de Animal Quotes – White Tiger poster aan de muur. Erg blij mee!"

Thomas

Animal Quotes – White Tiger

"Voor het eerst iets besteld via Designobject! Geweldige site en toffe designs!"

Melanie

Naked Nature – Fire Lady

“Het doek was netjes verpakt, kwaliteit is super. Heel tof om zo’n unieke print in mijn huisje te hebben"

Anoniem

"Erg blij met deze eyecatcher in mijn nieuwe huis, hier kan je echt niet omheen”

Bart S.

Naked Nature – Water Lady

"Als cadeau het oude huis van mijn ouders laten illustreren, ze waren er onwijs blij mee!"

Anne

Custom Pand Illustratie

Unieke trendy designs

De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit

Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 140x200 cm en de kleinste maat van 20x30 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod

Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!