DESIGN OP MAAT

 

Bij Design Object zitten we klaar om te ontwerpen wat jij nodig hebt! Zo zijn we gespecialiseerd in Pand Illustraties en Pop Art Illustraties van mensen, dieren of wat dan ook. De meest persoonlijke kunstwerken, ontzettend leuk voor aan je muur, als cadeautje of voor op de zaak. Laat ons snel weten wat je wilt, dan gaan we voor je aan de slag. We ontwerpen wat jij verzint!

Pop Art Illustratie

Ben je fan van Pop Art en heb je altijd al eens een levensgroot werk van jezelf, van iemand die je kent, een celebrity naar keuze, een huisdier of wat dan ook aan je muur willen hebben? Pop Art springt erg in het oog vanwege de felle kleuren en de grote kleurvakken. Omdat het een eigen foto is is het ook nog eens een erg persoonlijk werk, dat het ook erg goed zal doen als cadeau! Wij ontwerpen voor jou de gaafste pop art van een foto die je zelf aanlevert. Deze drukken we vervolgens op een materiaal naar keuze. Bel gerust als je vragen of ideeën hebt, of neem hier contact op!

Kijk snel verder naar de pagina’s over Pop Art en Pand Illustratie op maat en kijk wat we voor je kunnen betekenen. Ook voor andere verzoeken staat we open – vreemde verzoeken zien we als een uitdaging! Heb jij al ideeën voor aan de muur?

TEVREDEN KLANTEN

"Een toffe illustratie van mijn geboortestad besteld. Ik ben er blij mee!"

LENNY

CITY ILLUSTRATIONS – ROTTERDAM

"Voor het eerst iets besteld via Designobject! Geweldige site en toffe designs!"

MELANIE

NAKED NATURE – FIRE LADY

"Erg blij met deze eyecatcher in mijn nieuwe huis, hier kan je echt niet omheen"

BART S.

NAKED NATURE – WATER LADY

"Heel erg blij met dit mooie kunstwerk. Ik heb deze op Plexiglas besteld. De kleuren komen heel mooi uit!"

REGGIE

WATERCOLOR CITIES – AMSTERDAM

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!