INSPIRATIE VOOR MINIMALISTISCHE INTERIEURS

 

Is jouw interieurstijl minimalistisch? Hou je van eenvoudige lijnen en geometrische vormen? Dan zijn de collecties City Illustrations en Pand Illustraties van Design Object misschien iets voor jou! De City Illustration prints en Pand Illustration prints passen perfect bij een minimalistisch interieur vanwege de eenvoudige en strakke ontwerpen, neutrale kleurenpaletten en de focus op ruimtelijkheid en licht. Ook kunnen de illustraties in deze collecties worden aangepast aan verschillende interieurstijlen en ruimtes. Of het nu gaat om een slaapkamer, woonkamer of thuiskantoor, de City Illustrations en Pand Illustrations voegen een vleugje stijl toe zonder afbreuk te doen aan de minimalistische esthetiek van de ruimte.

Trends

Een minimalistisch interieur betekent niet dat je huis koud of karakterloos moet zijn. Het gaat om het maken van bewuste keuzes om rustgevende ruimtes te creëren en wanddecoratie speelt hierbij een steeds grotere rol. Een opvallende trend is het gebruik van grote, expressieve kunstwerken als eyecatcher, die de aandacht trekken zonder de serene uitstraling van de ruimte te verstoren. Daarnaast worden galerijmuren steeds populairder. Subtiele prints en illustraties worden hierbij zorgvuldig gekozen en symmetrisch opgehangen. Deze trends benadrukken dat minimalisme niet alleen bestaat uit praktische items, maar ook decoratieve objecten die bijdragen aan de algehele harmonie en eenvoud van de ruimte.

Inspiratie voor een minimalistisch interieur

kunst inspiratie minimalistische woonstijl

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!