INSPIRATIE VOOR SCANDINAVISCHE INTERIEURS

 

De Animal Quotes Collectie van Design Object past perfect bij een Scandinavisch interieur vanwege verschillende redenen. Allereerst omarmen Scandinavische interieurs natuurlijke elementen, en de dierlijke motieven in deze collectie brengen de natuur op een subtiele manier naar binnen. Ondanks de minimalistische benadering van Scandinavisch design, wordt er vaak ruimte gelaten voor speelse accenten. De Animal Quotes Collectie bestaat uit verschillende beelden van dieren met een passende quote in verschillende lettertypes. Van de leeuw tot olifant en kat en uil, deze collectie bestaat uit close-ups van meerdere dieren samen met diverse inspirerende quotes/spreuken wat een vleugje speelsheid toevoegt aan de ruimte.

Trends

Hoewel Scandinavische interieurtrends blijven evolueren en aanpassen aan de veranderende behoeften van mensen, is de basis nog altijd “less is more”. Het interieur is licht, ruimtelijk, modern en minimalistisch. Een Scandinavische woonstijl staat bekend om rust en eenvoud. Accessoires kunnen daarom ook een belangrijke rol spelen bij het versterken van de Scandinavische uitstraling in je huis.

Als je zeker wilt weten dat je huis helemaal mee gaat met de trends, dan kan je niet fout gaan met hout. Hout brengt warmte in je huis en is een grote interieurtrend binnen de Scandinavische woonstijl. Kies voor donkere houtsoorten zoals walnoot, donker gebeitst eikenhout en teakhout als accenten in je huis. Daarnaast zien wij in recente wanddecoratie trends een opkomst van zwart-witfoto’s, grafische prints en abstracte schilderijen.

simpele kunst voor een scandinavisch interieur

animal quotes scandinavisch interieur

AANBEVOLEN COLLECTIE

Animal quotes collectie voor een scandinavisch interieur


Animal Quotes

BEKIJK ALLE COLLECTIES

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!