ANIMAL QUOTES
 
 

Hey dierenvriend! Word jij ook zo vrolijk van viervoeters, katachtigen en/of vrije vogels? Of ben je op zoek naar een sterke lijfspreuk en/of quote? Dan is de Animal Quote Collectie iets voor jou! In deze collectie van Design Object komen beeld en tekst samen. De Animal collectie bestaat uit verschillende beelden van dieren met een passende quote in verschillende lettertypes. Van de leeuw tot olifant en kat en uil, deze collectie bestaat uit close-ups van meerdere dieren. Door de close-up, het gebruik van zwart en de verschillende fonts is dit een echte eyecatcher in huis. Deze moderne collectie is perfect voor in de studeer- of slaapkamer.  Daarbij is het ook erg leuk om de prints al cadeau te geven.

De designs zijn te verkrijgen in verschillende maten, materialen en vormen. Zo zijn de prints staand en kunnen ze op aluminium, canvas en plexiglas afgedrukt worden. De afmetingen variëren tussen de grootste maat van 140 x 200 cm en de kleinste maat van 25 x 35 cm. Benieuwd naar welk design in jouw interieur past? Scroll dan snel verder!Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!