NAKED NATURE

 
 

Ben je op zoek naar een eyecatcher die zeker vragen oproept of een gespreksstarter is? Dan is de Naked Nature Collectie van Design Object zeker wat je zoekt. De collectie bestaat uit de mooiste naaktfoto’s en prints. In deze collectie wordt het vrouwelijk schoon gecombineerd met natuurlijke elementen. Denk hierbij aan water, vuur maar ook natuur in de vorm van bijvoorbeeld vlindervleugels. Dit geeft een fantasie-effect die intrigeert en ervoor zorgt dat de kijker even blijft kijken. Deze prints zijn dan ook een echte eyecatcher voor aan de muur, die zeker een gespreksstarter is. Het contrast tussen de foto’s en de elementen in deze posters, past de wanddecoratie in elke woning, winkel of kantoor. Te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Met dit interessante ontwerp en strakke design past deze collectie goed in moderne en strakke interieurs. De prints zijn ook erg leuk om te geven als cadeautje.

De designs zijn te verkrijgen in verschillende maten, materialen en vormen. Zo zijn de prints staand en liggend verkrijgbaar en kunnen ze op aluminium, canvas en plexiglas afgedrukt worden. De afmetingen variëren tussen de grootste maat van 80 x 120 cm en de kleinste maat van 20 x 30 cm. Benieuwd naar welk design in jouw interieur past? Scroll dan snel verder!Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!