INSPIRATIE VOOR HOTEL CHIQUE INTERIEURS

 

Voor liefhebbers van een Hotel Chique interieur, waar luxe en elegantie samenkomen, biedt Design Object de perfecte collecties: Golden Fruit, WaterColor Cities en Pand Illustraties. Deze stijl kenmerkt zich door verfijnde meubels, weelderige stoffen en glamoureuze accenten die een sfeer van luxe en grandeur creëren. De Golden Fruit Collectie straalt luxe uit met haar gouden fruitmotieven en inspirerende quotes, terwijl WaterColor Cities subtiele elegantie toevoegt met haar schilderachtige stadsgezichten. De Pand Illustraties voegen een vleugje sophisticated charme toe aan je interieur. Met deze collecties voeg je een vleugje glamour toe aan je ruimte en creëer je een ambiance die doet denken aan een luxueus hotelverblijf.

Trends

Een opvallende trend binnen deze luxe woonstijl is het gebruik van grote, statement kunstwerken als wanddecoratie. Denk aan abstracte schilderijen, moderne fotografie of gedetailleerde prints die de ruimte een gevoel van grandeur en stijl geven. Deze kunstwerken dienen als eye-catcher en creëren een gelaagde en verfijnde esthetiek in de ruimte. Daarnaast zijn spiegels een essentieel element in een Hotel Chique interieur. De recente trends richten zich vooral op het creëren van een glamoureuze en uitnodigende sfeer. Met behulp van decoratieve elementen kun je een stijlvol interieur creëren dat de luxe van een chique hotel weerspiegelt.

Hotel chique interieur trends van Design object

Design object interieur trends hotel chique

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!