GOLDEN FRUIT
 
 

Hou je van fruit? Tropical fruit! Hou je van kitsch? Lekker veel goud! Als de antwoorden hierop een volmondig ‘Ja!’ is, lees dan snel verder! De Golden Fruits Collectie van Design Object is dan namelijk echt iets voor jou! De collectie bestaat uit verschillende soorten fruit gedoopt in een goudlaagje. De gouden fruitstukken zijn weergegeven op een zwarte achtergrond waardoor het beeld echt de kamer in popt! Van ananas tot kersen, peren en appels. Met een passende quote is deze moderne en kleurrijke collectie perfect voor in de keuken of kantoor. Maar ook restaurants, koffiezaakjes, groenteboeren en lunchrooms zijn de perfecte locatie voor een poster uit de Golden Fruits collectie. Fruit heeft er nog nooit zo lekker en exclusief uitgezien! Om een hapje van te nemen! Dus voor alle fruitliefhebbers, die ook wel houden van een beetje luxe, is deze collectie perfect! De prints zijn ook uitermate geschikt om te geven als cadeau of geschenk.

De designs zijn te verkrijgen in verschillende maten, materialen en vormen. Zo zijn de prints staand en kunnen ze op aluminium, canvas en plexiglas afgedrukt worden. De afmetingen variëren tussen de grootste maat van 140 x 200 cm en de kleinste maat van 25 x 35 cm. Benieuwd naar welk design in jouw interieur past? Scroll dan snel verder!Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!