INSPIRATIE VOOR ROMANTISCHE INTERIEURS

 

Als je van een romantische interieurstijl houdt met een zachte en elegante uitstraling, dan zijn de prints uit de Plant & Body Collectie van Design Object perfect. Een romantisch interieur wordt gekenmerkt door zachte kleuren, sierlijke meubels en dromerige decoraties die een warme en uitnodigende sfeer creëren. De Plant & Body prints combineren vrouwelijke vormen met planten en bloemen op een subtiele en verfijnde manier. Hun delicate ontwerpen en serene esthetiek brengen een betoverende, romantische sfeer in je interieur. Met deze collectie voeg je een dromerige en elegante touch toe aan je ruimte.

Trends

De recente trends die wij zien binnen romantische interieurs is het gebruik van moderne accenten gecombineerd met tijdloze charme om een verfrissende draai aan de klassieke romantische esthetiek te brengen. Wanddecoratie speelt hier ook een grote rol, met een focus op het creëren van een zachte ambiance. Vintage fotolijsten en elegante spiegels met sierlijke lijsten voegen elegantie toe aan de ruimte. Bloemenmotieven blijven nog altijd populair in romantische interieurs, maar ze worden nu ook wat meer op een eigentijdse manier geïnterpreteerd, zoals grote, botanische prints op canvas of posters gecombineerd met moderne lijsten voor een frisse een stijlvolle uitstraling. Het mixen van traditionele romantische elementen en eigentijdse accenten resulteren in een ruimte die zowel tijdloos is als verfrissend.

romantisch interieur styling tips

romantisch interieur kunst inspiratie

AANBEVOLEN COLLECTIE

plant & body voor een romantisch interieur


Plant & Body

BEKIJK ALLE COLLECTIES

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!