INSPIRATIE VOOR RETRO INTERIEURS

 

Is jouw interieur meer retro en houd je van een kleurrijke, gedurfde uitstraling? Dan past de Pop-Art Collectie van Design Object perfect bij jou! Deze collectie biedt levendige, grafische prints van bekende celebrities die de speelse energie en het gedurfde karakter van de pop-art beweging belichamen. Met hun felle kleuren en opvallende ontwerpen voegen ze een dynamische en iconische flair toe aan je retro interieur.

Trends

Een retro interieur is het combineren van nostalgie met modern comfort en functionaliteit een opkomende trend. Er is een sterke nadruk op het herleven van de stijlen uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70, met een speelse mix van patronen, kleuren en vormen. Denk hierbij aan geometrische prints, organische vormen en een gedurfd kleurenpalet met tinten zoals oranje, mosterdgeel en avocado groen. Meubels hebben vaak strakke lijnen en taps toelopende poten, terwijl materialen zoals teak en formica veelvuldig worden gebruikt. Binnen decoratie zijn er ook een aantal opvallende trends zoals grote, grafische kunstwerken met abstracte ontwerpen of popart-elementen die een levendige energie in de ruimte brengen. Daarnaast zijn verzamelitems zoals vintage platen, oude reclameposters en iconische film- en muziek posters of collectibles populair als wanddecoratie.

Retro interieur styling tips van design object

styling tips kunst voor retro interieur

AANBEVOLEN COLLECTIE

pop art voor een retro interieur


Pop Art

BEKIJK ALLE COLLECTIES

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!