POP ART

 
 Stap in de wereld van artistieke expressie met de Pop Art Collectie van Design Object. Heb je een mooie foto waar je graag een illustratie van zou willen laten maken? Of het nu gaat om een beeld van jezelf, een geliefde, je ultieme held, of zelfs je trouwe huisdier, een illustratie kan een verbluffende toevoeging zijn aan je wanddecoratie. Bij het creëren van een illustratie draait alles om het vastleggen van de essentie met minimale vormen en lijnen. Het resultaat? Een minimalistische interpretatie van de werkelijkheid die toch de meest karakteristieke kenmerken van mensen of dieren weergeeft. Het is fascinerend hoe met slechts een paar lijnen, kleuren en vormen een herkenbaar beeld ontstaat. Ontdek de magie van persoonlijke expressie met onze Pop Art Collectie en geef je interieur een unieke en artistieke touch.

De designs zijn te verkrijgen in verschillende maten, materialen en vormen. Zo zijn de prints staand en kunnen ze op aluminium, canvas en plexiglas afgedrukt worden. De afmetingen variëren tussen de grootste maat van 80 x 120 cm en de kleinste maat van 20 x 30 cm. Benieuwd naar welk design in jouw interieur past? Scroll dan snel verder!Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!