INSPIRATIE VOOR KLASSIEKE INTERIEURS

 

Is jouw stijl meer klassiek en houd je van tijdloze elegantie? Dan passen de Plant & Body en Golden Fruit Collecties van Design Object perfect bij jou! De Plant & Body Collectie combineert vrouwelijke vormen met planten en bloemen op een subtiele manier, wat een serene en verfijnde sfeer creëert, terwijl de Golden Fruit Collectie een vleugje luxe toevoegt met haar gouden fruit en inspirerende quotes. Of je nu kiest voor een subtiele plaatsing van een enkele print of een samenstelling van meerdere prints, deze collecties zullen een tijdloze en stijlvolle touch aan jouw interieur geven.

Trends

In een klassiek interieur ligt de focus vooral op het gebruik van antiek, de juiste kleurencombinaties, patronen en een ongekende aandacht voor detail. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen oud & nieuw. Naast het gebruik van luxe materialen zoals fluweel, marmer, zijde, goud en brons, is donker hout een trend dat veel terugkomt in een klassiek interieur. Van houten vloeren tot houten meubels, het is een element dat goed bij een donkere basis past. Daarnaast zijn vorstelijke accessoires groots, antiek, symmetrisch en gedetailleerd. Denk hierbij aan kroonluchters, kandelaars, spiegels en grote gouden lijsten.

Trends klassiek interieur

klassiek interieur style trends

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!