INSPIRATIE VOOR LANDELIJKE INTERIEURS

 

Is jouw stijl meer landelijk en houd je van een warme, rustieke sfeer? De Animal Quotes, City Illustrations en Pand Illustraties Collecties van Design Object passen hier perfect bij! De Animal Quotes Collectie combineert charmante foto’s van dieren met inspirerende quotes, wat een speelse en gezellige touch geeft. De City Illustrations prints brengen subtiele stedelijke elementen die perfect in een landelijke omgeving passen, terwijl de Pand Illustraties een rustieke charme toevoegen. Deze prints zullen je landelijke interieur zeker verrijken met warmte en karakter.

Trends

Recente trends binnen de landelijke interieurstijl benadrukken een combinatie van rustieke charme en moderne verfijning. Natuurlijke materialen zoals hout, steen en linnen blijven nog altijd centraal staan, maar worden nu ook vaak gecombineerd met subtiele industriële elementen zoals metalen accenten en minimalistische verlichting. Er is een groeiende voorkeur voor lichte en neutrale kleurenpaletten die ruimtes lichter en ruimer laten aanvoelen.

Ambachtelijke details zijn steeds belangrijker. Dit is te zien in de unieke meubelstukken en accessoires die een rijke geschiedenis hebben en de ruimte een persoonlijk tintje geven. Voor wanddecoratie richten de trends zich op het creëren van een warme en authentieke sfeer met een persoonlijke touch. Schilderijen, prints of posters met natuurlijke elementen of aardse kleuren voegen een serene, tijdloze schoonheid toe. In een landelijk interieur gaat het vooral om het creëren van een harmonieuze en uitnodigende sfeer die zowel rustiek als eigentijds aanvoelt.

landelijke woonstijl kunst inspiratie

welke collecties passen bij een landelijk interieur? Ontdek ze hier!

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!