PAND ILLUSTRATIES

 
 

De Pand Illustraties Collectie van DesignObject kun je jouw eigen foto’s insturen van je woning of gebouw dat veel voor je betekent. Ben je op zoek naar een op maat gemaakte illustratie van bijvoorbeeld je bedrijfspand? Dan is deze collectie helemaal geschikt! De illustratie wordt dan door onze specialisten gedesigned tot een mooie poster van jouw droompand.

De prints zijn te verkrijgen in verschillende maten en materialen. Zo kun je kiezen om de prints af te drukken op aluminium, canvas en plexiglas. Deze collectie bestaat uit liggende beelden. De afmetingen variëren tussen de grootste maat van 100 x 150 cm en de kleinste maat van 20 x 30 cm. Benieuwd naar welk design in jouw interieur past? Scrol dan snel verder!Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!