INSPIRATIE VOOR BOHEMIAN INTERIEURS

 

Als jouw interieur meer op de bohemian interieurstijl lijkt, met een vrije en artistieke uitstraling, dan is de Zodiac Collectie van Design Object een perfecte keuze. Een bohemian interieur kenmerkt zich door een mix van levendige kleuren, eclectische patronen en een verzameling van unieke, persoonlijke items die een ontspannen en creatieve sfeer creëren. De Zodiac Collectie biedt sterrenbeeld prints die mystiek en persoonlijkheid toevoegen aan je ruimte. Hun diverse ontwerpen en rijke kleuren passen perfect bij de speelse en gelaagde esthetiek van een bohemian interieur en geven het een persoonlijke touch.

Trends

In een boho interieurstijl zien wij verschillende wanddecoratie trends die persoonlijkheid en karakter aan de ruimte toevoegen. Macrame wandhangers, geweven textielkunst en wandtapijten met etnische prints en bohemian motieven voegen textuur en dimensie toe aan de muur. Zwevende planken met een assortiment van planten, kaarsen, boeken en decoratieve objecten zijn ook een populaire keuze in een boho interieur die niet alleen een praktische oplossing voor opslag biedt, maar ook een natuurlijk en organisch element toevoegt aan het interieur. Daarnaast is een muur vol met een verzameling eclectische items in verschillende stijlen en media, waaronder vintage posters en bohemian kunstwerken en prints, een opkomende trend dat een levendige en dynamische display vormt die de individualiteit en creativiteit van de bewoner weerspiegelt.

styling tips voor een bohemian interieur

boho woonstijl inspiratie voor kunst

AANBEVOLEN COLLECTIE

Zodiac signs collectie voor een bohemian interieur


Zodiac Signs

BEKIJK ALLE COLLECTIES

Ontdek andere stijlen

Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!