ZODIAC SIGNS

 
 

Ben jij spiritueel aangelegd en hou jij van alles wat te maken heeft met sterrenbeelden, horoscopen, het heelal en het universum? Dan is de Zodiac Signs Collectie van DesignObject voor jou! Deze creatieve designs komen uit de collectie van mooie spirituele prints met illustraties van horoscopen, voor alle horoscoop liefhebbers en spirituele zielen. Met een kleurrijk en mysterieus design past dit design in elk interieur. Daarbij zijn op de prints de eigenschappen van het sterrenbeeld benoemd. Door het felle kleurgebruik popt de poster de kamer in en is een echte eye-cather voor in huis. Denk hierbij aan de studeer- of kinderkamer. Maar de prints uit de Zodiac Signs collectie zijn ook uitermate geschikt op kantoor of in een bedrijfspand. Of als verjaardagscadeau of relatiegeschenk.

De designs zijn te verkrijgen in verschillende maten, materialen en vormen. Zo zijn de prints staand en kunnen ze op aluminium, canvas en plexiglas afgedrukt worden. De afmetingen variëren tussen de grootste maat van 100 x 150 cm en de kleinste maat van 20 x 30 cm. Benieuwd naar welk design in jouw interieur past? Scroll dan snel verder!Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!