CITY ILLUSTRATIONS

 
 

Ben jij een echte citytripper? Hou je meer van grote urban steden dan kleine dorpjes? En is abstracte kunst helemaal je ding? Dan is de collectie van City Illustrations misschien iets voor jou! Als je op zoek bent naar natuurlijke aardse kleur en strakke vormen moet je echt even verder lezen! Deze City Illustrations collectie bestaat uit verschillende beelden van bekende steden, waaronder Rotterdam, Amsterdam, Londen en Parijs. De minimalistische designs komen goed tot zijn recht door het speelse kleurgebruik die elke kamer en interieur net even die extra kleurboost geeft. Door de strakke vormen is dit een echte eyecatcher voor in huis. Deze moderne en kleurrijke collectie is perfect voor in de studeer- of slaapkamer. Daarbij is er gebruik gemaak van neutrale kleuren waardoor deze collectie een mooie en subtiele toevoeging zal zijn voor je interieur.  De City Illustrations collectie is ook erg geschikt om te geven als cadeau of geschenk.

De designs zijn te verkrijgen in verschillende maten, materialen en vormen. Zo zijn de prints staand en kunnen ze op aluminium, canvas en plexiglas afgedrukt worden. De afmetingen variëren tussen de grootste maat van 140 x 200 cm en de kleinste maat van 25 x 35 cm. Benieuwd naar welk design in jouw interieur past? Scroll dan snel verder!Unieke trendy designs


De prints van Design Object worden ontworpen door een team van designers, allen met hun eigen expertise en specialiteit. Hierdoor biedt Design Object prints aan, passend voor elk interieur. Met het oog op de ontwikkelingen op het gebied van design, spelen de prints van Design Object in op de nieuwste trends en stijlen. Hierdoor vind je altijd iets passends voor aan jouw muur!

Prachtige kwaliteit


Naast dat de prints van Design Object van hoge kwaliteit zijn, zijn de prints te verkrijgen in verschillende maten en af te drukken op verschillende materialen. De maten variëren tussen de grootste maat van 100×150 cm en de kleinste maat van 30×40 cm. Daarbij zijn de prints te bedrukken op aluminium, canvas en plexiglas waardoor ze passen in elke interieurstijl!

Groot aanbod


Design Object heeft een breed aanbod aan prints. Met uiteenlopende collecties en een assortiment van verschillende prints is er voor ieder wat te vinden! Onze prints geven elke ruimte een persoonlijk accent. Bekijk nu online onze moderne, minimalistische en kleurrijke prints!